22 de juny de 2019
22.06.2019
Diari de Girona

Fra Valentí presentarà el seu nou llibre dins el Campus de l'Undàrius

El vessant didàctic del festival de cultura popular i tradicional de Girona celebra del 27 al 30 de juny la seva 18a edició

22.06.2019 | 01:27
Fra Valentí presentarà el seu nou llibre dins el Campus de l'Undàrius

Del 27 al 30 de juny, coincidint amb el festival Undàrius de Girona, arriba també una nova edició del seu Campus, l'oferta formativa de cultura popular i tradicional que enguany oferirà una gran varietat de registres, des de dansa a mans d'especialistes estrangers (de Suècia, del Poetou i del Piemont), fins a tallers de cançó i joc, imatgeria, teatre popular, o conferències i visites guiades a mans d'acadèmics i acadèmiques de prestigi.

El Campus celebra enguany la seva 18a edició i des de fa un mes ja ha omplert les 60 places que s'ofereixen per inscripció reconegudes per la Universitat de Girona i el Departament d'Educació. Qui ho vulgui, però, encara és a temps de participar en altres activitats que estan obertes a tots els públics. Entre els participants del Campus destaquen la folklorista Maria Antònia Pujol, Fra Valentí Serra de Manresa, que presentarà el seu nou llibre, o les musicòlogues Teresa Malagarriga i Natàlia Ordóñez.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona