El raper de Terrassa Lildami encapçala el panorama català de música urbana. El seu nou tema 'El sermó', que va estrenar-se el passat 21 de juny, ja suma més de vuitanta mil reproduccions a Youtube.

"El sermó" és la primera cançó que Lildami publica després del seu altre èxit 'Flors mentre visquem', publicat a principis de 2019, i que en pocs mesos ja acumula més de 2 milions de streamings a les plataformes digitals i pràcticament 2 milions de reproduccions a Youtube.

El nou single s'emmarca en el gènere trap-rap i és ple de referències, gràcies a les influències llatines i africanes de l'artista. La temàtica parla de la vida i dels seus canvis, dels camins a seguir i de la llibertat.

'El sermó' ha estat produïda per Sr. Chen i compta amb la col·laboració d'Emotional Goku. Tots tres conformen la formació de Lildami en directe.

Els seguidors del raper podran veure'l actuar aquest estiu al Festival Cruïlla de Barcelona, al Festival Paupaterres de Tàrrega, al Festival Anòlia d'Igualada, a El Tinglado de Vilanova i la Geltrú, a l'Acampada Jove de Montblanc, i al Festiuet de Coma Ruga.