L'expectació era màxima: l'espectacle inaugural anava a càrrec de Cirque la Compagnie i es presentava L'Avis Bidon, una proposta de circ tècnicament impecable, farcida d'humor i adrenalina i amb música en directe. La companyia franco-suïssa creada el 2014 i formada a l'Ecole de Cirque de Montréal va destacar la nit de divendres en l'espectacle inaugural de la 24a edició de la Fira del Circ al Carrer de la Bisbal amb acrobàcies impossibles, un contagiós i personal sentit de l'humor i un notable virtuosisme tècnic.

El públic va omplir els exteriors del Terracotta Museu, que l'organització de la Fira de Circ ha convertit en un dels escenaris.

Durant tot el cap de setmana, els carrers i les places de la Bisbal d'Empordà tornaran a acollir propostes de circ al carrer d'un gran nivell artístic i per a tots els públics. El cartell de la XXIV Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d'Empordà arrenca amb prop d'una cinquantena d'espectacles, una trentena de companyies (nacionals i internacionals) i una marcada aposta pel circ de creació nacional.