El grup Manel ha presentat aquest dimarts 'Boy Band', el segon avançament del seu nou disc, 'Per la bona gent', que es publicarà el 4 d'octubre. A la nova cançó, la banda explora el seu perfil més pop, amb una peça irònica i ballable que té tocs de la música dels anys 80.

A més de la peça, el grup Manel també ha publicat el videoclip, realitzat per Stanley Sunday i disponible al seu canal de Youtube. El 6 de setembre, Manel ja va estrenar 'Per la bona gent', el primer single del disc amb el mateix nom, i que ja acumula 700.000 visites a Youtube. El nou treball de Manel és el segon que la banda produeix amb el novaiorquès Jake Aron després de 'Competeixo' (2016), i el primer que treu amb el seu propi segell, Ceràmiques Guzmán.

Després de la posada a la venda el 4 d'octubre, Manel iniciarà un gira de directes per presentar el seu nou treball, que arrancarà a València el 9 d'octubre. A més, ja ha exhaurit les entrades pels concerts de Barcelona i Girona, i també té previstes actuacions a Tarragona, Palma, Lleida o Madrid, entre d'altres.