La Càtedra de Ciències i Humanitats Dr. Bofill de la Universitat de Girona, en col·laboració amb l'associació Seguim fent UdG, ha programat per aquest curs dos cicles de conferències conduïts pel doctor Juan F. Campo, a més d'un programa amb altres cursos i activitats.

El cicle Iconografia cristiana, que arrencarà el dijous 3 d'octubre a les 7 a l'Auditori Josep Irla de Girona, presentarà els models més usats de la iconografia cristiana en la història de l'art occidental.

El segon cicle programat, titulat Mitologia grega, indagarà en els mites de l'antiga Grècia i la seva representació artística. Les primeres sessions estaran centrades en els dotze treballs d'Hèracles i també aniran a càrrec del doctor F. Campo.

A partir del febrer es reprendran les sessions dels dos cicles i se n'iniciaran de noves disciplines. A més, a finals de gener, la càtedra organitza un viatge cultural a Grècia.

A banda de les activitats durant el curs, Girona acollirà per primer cop la quarta edició de la International Conference on Science and Literature (ICSL), un congrés que vol unir la ciència i la literatura. És el primer congrés organitzat per la Càtedra Dr. Bofill a Girona sota la tutela de la Comissió de Ciència i Literatura DHST / IUHPST, la qual va ser fundada el juliol del 2013 a Grècia. En altres edicions, aquest esdeveniment cultural s'ha celebrat a Atenes i París.