La galeria d'art El Claustre presenta a Girona una nova exposició del reconegut artista danès Frank Jensen. La mostra, que s'inaugura divendres a un quart de nou del vespre, es podrà veure fins el 19 d'octubre, inclou pintures i escultures de Jensen.

Nascut el 1956 a Salten, Dinamarca, Frank Jensen resideix a Catalunya des del 1991. L'art el va atraure des de molt petit i va trobar en el seu pare, pintor i violinista, el seu primer mestre. Als set anys ja feia aquarel·les. Va cursar estudis d'economia, màrqueting i art. Va treballar com a il·lustrador al seu país, després va viatjar per molts països i, finalment va recalar a Barcelona. La il·lustració a diaris, llibres i revistes van ser la manera de donar-se a conèixer com a artista.

Des de 1991 Frank Jensen ha realitzat un gran nombre d'exposicions individuals i col·lectives a ciutats com Barcelona, Madrid i Sant Sebastià, i a l'estranger com a Copenhagen, Londres, Amsterdam, Munic i Ginebra. Ha participat en nombroses ocasions a grans Fires Internacionals d'Art a Barcelona, Madrid, Estrasburg, la prestigiosa Artefiera de Bolonya, a Bogotà i a Pequín. La seva obra es troba a fundacions com la Col·lecció Testimoni de La Caixa i la Fundació Vilaseca, així com en moltes col·leccions a Espanya i a l'estranger.