La pel·lícula LibertéAlbert Serra, competirà a la Secció Oficial del festival de Sevilla, que se celebrarà del 8 al 16 de novembre, segons ha informat Elamedia en un comunicat.

Després d'endur-se el premi especial del jurat de la secció Un certain Regard al darrer festival de Cannes, el film s'estrenarà als cinemes el 15 de novembre. Uns dies abans, el 12 de novembre al vespre, el cinema Truffaut de Girona n'acollirà la preestrena a Catalunya, dins la programació del festival Temporada Alta.

La nova pel·lícula del cineasta gironí se situa l'any 1774, uns anys abans de la Revolució Francesa, entre les ciutats de Potsdam i Berlín. Allí, Madame de Dumeval, el Duc de Tesi i el Duc de Wand, llibertins expulsats de la cort puritana de Lluís XIV, volen trobar-se amb el llegendari duc de Walchen, seductor i lliure pensador alemany. La seva missió és exportar el llibertinatge, una filosofia de la il·luminació basada en el refús de la moral i l'autoritat, però també, i sobretot, trobar un lloc segur per continuar els seus jocs maliciosos.