17 de octubre de 2019
17.10.2019
Diari de Girona

El moviment serà l'eix central del tercer NanoArts

La cita familiar del CaixaForum proposa tallers de dansa i còmic i visites guiades per als més petits

17.10.2019 | 00:53
També hi haurà espais de jocs i lectures.

El CaixaForum Girona acull dissabte la tercera edició del Festival NanoArts, on els més petits i les seves famílies experimentaran amb el moviment a través d'una programació artística diferent, que es complementa amb espais de jocs i lectura i projeccions de curtmetratges.

Entre les activitats previstes hi ha, per exemple, el taller Il·lusió en moviment, en què la pintora, artista plàstica i il·lustradora Sandra Partera proposa participar en una obra col·lectiva per treballar la idea del moviment. En el taller es crearan figures amb elements mòbils, prenent com a referència les escultures en moviment de l'artista Rosali Schweizer.

També hi haurà un taller de dansa, jocs i cançons en família a càrrec del col·lectiu Crea Moviment o un taller de còmic en què l'il·lustrador Marc Torrent es pregunta com crear moviment a partir d'un dibuix.

El festival també oferirà una visita en família al centre cultural amb la qual es podrà fer un recorregut per les principals obres artístiques del segle XX a l'exposició Construint nous mons, on es proposa una nova lectura de l'art de les primeres dècades del segle passat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona