18 de octubre de 2019
18.10.2019
Diari de Girona

Palafrugell acull una exposició fotogràfica sobre el poble sahrauí

«Mirades oblidades» es pot veure fins a finals de mes al Centre Municipal d'Educació Núria Rivas Mascarós

18.10.2019 | 00:37
Palafrugell acull una exposició fotogràfica sobre el poble sahrauí

El Centre Municipal d'Educació Núria Rivas Mascarós de Palafrugell acull, fins al pròxim 30 d'octubre, l'exposició Mirades oblidades. La mostra consisteix en un recull de fotografies que ensenyen moments quotidians que viuen els sahrauís als campaments de refugiats, segons ha informat l'Ajuntament de Palafrugell.

En total, són 17 fotografies de l'Associació Catalana d'Amics pel Poble Sahrauí. Mirades oblidades sorgeix arran del treball de recerca de segon de Batxillerat de Júlia Tàpias. L'estudiant de l'Institut Frederic Martí del municipi empordanès va ser guardonada amb el Premi Josep Sagrera i Corominas quan feia 4t d'ESO, per un treball que ha derivat en aquest i en el qual va voler fer visible la situació social que viu el poble sahrauí i fer palès l'oblit en què es troben.

L'exposició es va inaugurar el passat 2 d'octubre amb un acte que va comptar amb la presència de Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell, Mònica Alcalà, regidora d'Educació, Josep Salvatella, regidor de Cooperació, dos representant d'ACAPS-Girona i Júlia Tàpias, autora del treball de recerca i impulsora de la mostra.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona