22 de octubre de 2019
22.10.2019
Diari de Girona
CRÍTICA - TEATRE

Reproducció neoliberal

«Els diners, el desig, els drets» aborda la gestació subrogada des de diverses perspectives

22.10.2019 | 00:55
Reproducció neoliberal

Els diners, el desig, els drets
Dramatúrgia i direcció: Marta Galán Sala Creació i interpretació: Núria Lloansi, Susanna Barranco i Juan Navarro. Sala la Planeta,19 d'octubre. Temporada Alta.
 

Mesos després de la seva estrena, el passat mes d'abril, Marta Galán ha tornat aquest cap de setmana a La Planeta de Girona amb Els diners, el desig, els drets, aquesta vegada dins el festival Temporada Alta. El muntatge de teatre documental du a escena, des d'una perspectiva feminista però molt reflexiva, no tan sols la realitat de la gestació subrogada, sinó també, de forma implícita, la mercantilització de tot, incloent-hi el propi cos o les exigències socials per tenir descendència, en un món globalitzat i cada dia més neoliberal.

Donant veu a les autèntiques protagonistes de la història, les mares «llogades», Galán construeix un intens i dramàtic relat que se serveix també d'una impactant posada en escena, amb metàfores i performances que deixen en evidència el poder patriarcal i econòmic i l'obscena prevalença dels diners en qualsevol àmbit social del món modern.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona