La UNED va inaugurar ahir el nou curs acadèmic amb una conferència de la islamista Dolors Bramon. La filòloga, historiadora, escriptora i especialista en el món musulmà, Dolors Bramon, va impartir la ponència La dona a l'Islam en l'acte públic amb què el centre associat de la UNED a Salt ha donat el tret de sortida al curs 2019-2020. Entre d'altres, hi va assistir el director de la UNED Girona, David Maldonado i Gustavo Palomares, degà de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la UNED.

El curs arrenca amb el període de matriculació encara obert, ja que hi ha temps fins a finals d'aquest mes d'octubre per a inscriure's en algun dels vint graus que ofereix enguany la UNED Girona. Els cursos d'idiomes tenen la matrícula oberta fins el 8 de novembre, aquest any amb la novetat d'afegir a l'oferta presencial de francès, que s'afegeix a la d'anglès que ja es feia, i la possibilitat de seguir les tutories dels Graus des de casa de forma online.

Durant l'acte, celebrat a la Factoria Cultural Coma Cros de Salt, es van entregar els diplomes als estudiants que van finalitzar el curs el darrer any, i també es va aprofitar per fer un reconeixement al professorat tutor que es jubilava.