23 de octubre de 2019
23.10.2019
Diari de Girona

La UNED obre el curs amb una ponència de Dolors Bramon

El centre associat de Salt ofereix enguany una vintena de graus, que encara tenen el període d'inscripció obert

23.10.2019 | 00:15
La conferència «La dona a l'Islam», de Dolors Bramon, a la Factoria Cultural Coma Cros de Salt.

La UNED va inaugurar ahir el nou curs acadèmic amb una conferència de la islamista Dolors Bramon. La filòloga, historiadora, escriptora i especialista en el món musulmà, Dolors Bramon, va impartir la ponència La dona a l'Islam en l'acte públic amb què el centre associat de la UNED a Salt ha donat el tret de sortida al curs 2019-2020. Entre d'altres, hi va assistir el director de la UNED Girona, David Maldonado i Gustavo Palomares, degà de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la UNED.

El curs arrenca amb el període de matriculació encara obert, ja que hi ha temps fins a finals d'aquest mes d'octubre per a inscriure's en algun dels vint graus que ofereix enguany la UNED Girona. Els cursos d'idiomes tenen la matrícula oberta fins el 8 de novembre, aquest any amb la novetat d'afegir a l'oferta presencial de francès, que s'afegeix a la d'anglès que ja es feia, i la possibilitat de seguir les tutories dels Graus des de casa de forma online.

Durant l'acte, celebrat a la Factoria Cultural Coma Cros de Salt, es van entregar els diplomes als estudiants que van finalitzar el curs el darrer any, i també es va aprofitar per fer un reconeixement al professorat tutor que es jubilava.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona