Més enllà del concepte d'igualtat salarial i de reconeixement de drets bàsics, el moviment feminista ha esdevingut al llarg dels anys una lluita transversal sempre en tranformació. Sobre aquest eix gira GRRRLS!!! Manifestos feministes dels segles XX i XXI, el projecte de teatre documental de Carlota Subirós creat amb motiu de l'exposició Feminismes al CCCB.

Amb una posada escènica sense decorats, però amb un encertat joc de llums i ombres, les vuit actrius participants -Alba Pujol no va poder finalment ser-hi per la mort del seu pare- articulen un viatge a través de les diferents visions del feminisme partint del discurs de Clara Campoamor a les Corts republicanes l'any 1931, fins a un dels textos del llibre Teoria King Kong, de la reconeguda activista francesa Virginie Despentes.

La lectura de textos de Virginia Woolf, Simone de Beauvoir, Gloria Anzaldúa o Donna Haraway serveix per posar en context el concepte d'empoderament de la dona, connectant el feminisme amb lluites socials com l'antiracisme, les del moviment indígena llatinoamericà o el transfeminisme. Destaquen les interpretacions del manifest Advantages of Being a Woman Artist que les Guerrilla Girls van fer públic el 1985, amb les icòniques màscares de goril·la, o el de les Riot Grrrls del 1991.

El muntatge es tanca amb Mireia Tejero tocant el saxo i posant l'accent en la necessitat de seguir evolucionant i lluitant per canviar-ho tot servint-se de totes les lluites socials que defensin la fi dels estereotips i trenquin el gran mur patriarcal.