Explicava l'altre dia Sergi Pàmies al Versió RAC-1 que es veu que ara, si vols anar d'entès, mai has de mostrar entusiasme per res. Que si surts de Joker o de Parásitos, per exemple, i dius que són dues punyeteres joies, ningú et prendrà seriosament i que si, en canvi, hi poses algun però que refredi l'entusiasme general seràs escoltat. Amb Hotel la teoria de Pàmies és inaplicable. No hi ha res que pugui frenar el vigor, el dinamisme, el joie de vivre que traspua el darrer espectacle dels canadencs Cirque Éloize. O sigui que ja ho veuen. Una petita meravella de 90 minuts capaç de deixar amb la boca oberta des d'una criatura de cinc anys fins a un adult que havia oblidat el Peter Pan que duia dins.

Hotel ha arribat ara al Temporada Alta mesos després que ja s'hagués pogut veure a les comarques gironines al Festival de Peralada, on també l'èxit va ser espatarrant. Al Municipal, en un escenari més recollit, la calidesa va ser total, i la proximitat amb els actors, també. Durant una hora i mitja que passa literalment voltant, som testimonis de la vida dins d'aquest encantador hotel, on viatgers de tota mena i personal interactuen per donar pas a impressionants números de circ. Hotel són acròbates, equilibristes i malabaristes, però també música en directe, dansa i una posada en escena brillant. I Hotel és també rialles, emoció i números d'impacte com el que tanca l'espectacle, amb una doble perxa xinesa capaç de deixar sense alè la platea. No se sentia dijous a la nit cap comentari negatiu, baixant les escales del Municipal. Al contrari, l'entusiasme era generalitzat.

El Cirque Éloize és un habitual de Temporada Alta, on ja ha dut altres xous com Saloon. I una vegada més els canadencs en surten per la porta gran.