04 de novembre de 2019
04.11.2019
Diari de Girona

Els museus Dalí, de l'Empordà i del Joguet organitzen una activitat conjunta entorn al Dalí jove

El dissabte es farà un itinerari guiat per la joventut del pintor a partir de les col·leccions dels museus i s'acabarà amb un tast de vins

04.11.2019 | 11:40
L'interior del Teatre-Museu Dalí

Els tres museus del centre de Figueres participaran en una activitat conjunta que se celebrarà dissabte entorn al Dalí jove i es titularà Som Dalí, Som Museus, Som Empordà.

L'activitat consistirà en un itinerari guiat per la joventut de Salvador Dalí a partir de les col·leccions del Teatre-Museu Dalí, el Museu de l'Empordà i el Museu del Joguet de Catalunya. La proposta, d'una durada de dues hores, finalitzarà amb un tast de vins de l'Empordà amb la sommelier Laura Masramon, per al qual comptarà amb la col·laboració de la Ruta del Vi i la DO Empordà.

És la tercera vegada que els tres museus figuerencs organitzen una activitat de forma conjunta. La participació en les edicions anteriors s'ha valorat molt positivament. L'acció s'emmarca en la quarta edició de la campanya Som Cultura que promou el Patronat de Turisme Costa Brava Girona amb la col·laboració de les institucions culturals de comarques gironines.

L'objectiu és estimular l'interès tant dels habitants locals com dels visitants, donar a conèixer nous productes mitjançant noves fórmules i llenguatges, sorprendre amb propostes culturals innovadores i, en definitiva, reivindicar el patrimoni monumental, artístic i tradicional de les comarques gironines.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona