Paula Grande, President Xai o Joina són alguns dels artistes que participaran en la segona edició del cicle acústic LlibreSons, en què participaran llibreries de Girona, Figueres, Olot, Banyoles i la Bisbal d'Empordà. El cicle, organitzat per la revista Enderrock, proposa 33 concerts-conversa entre Barcelona i Girona amb artistes que parlen sobre literatura i música.

Els primers concerts-conversa van ser dissabte passat a les llibreries Calmot i 22, amb les actuacions de Tona Gafarot, Pulpopop o Karol Green, entre altres músics.

Aquest dissabte serà el torn de l'Altell de Banyoles, amb la Banda Balca i Daura, i la Singlatana de la Bisbal, que acollirà la Puça i Jordi Serradell.

Dissabte 16 l'activitat es trasllada a Les Voltes de Girona -amb Vol Menor, Keila Elm i David Mauricio- i al Drac d'Olot, amb Guillem Ballaz i Relat.

Una setmana més tard, el 23, el cicle arriba a les llibreries Context i Empúries de Girona. A la primera hi actuaran Paula Grande, Eduard Boada i Fina, mentre que a la segona hi haurà Ca Vell, President Xai i Mireia Vilalta.

La darrera activitat serà a la Bookman de Figueres, amb un cartell integrat per Koalanú, Alverd Oliva, Isaak Aguilà i Joina.

L'accés als concerts és amb entrada gratuïta limitada a l'aforament de cada local, i les invitacions es poden demanar a www.enderrock.cat.