La cantautora rosinca Rusó Sala actuarà aquest diumenge a les set de la tarda a l'Auditori de Girona, dins el cicle Càpsula. L'empordanesa presentarà el seu quart treball, Desirem (Microscopi 2019), acompanyada dels músics Aleix Tobias (percussió) i Miriam Encinas (flautes, dilruba, viola, percussió), amb els quals ha gravat el disc.

El disc conté cançons pròpies d'aromes tradicionals i d'arranjaments transgressors. Musica també Ramon Llull -un dels temes, Desirà l'amic, dona títol a l'àlbum, i inclou melodies araboandaluses i cançó sefardita.

Segons la cantautora, el disc inclou «reflexions sobre el desig i les seves arestes, sobre com alimentar la pulsió creativa en un món amarat de contradiccions. Com entregar-nos a l'amor i a la seva universalitat».

Desirem es va publicar el 8 de març i es va presentar en directe a la sala Luz de Gas de Barcelona dins el festival Barnasants. Posteriorment, la gira de la cantant rosica ha passat, entre d'altres, pel festival Portalblau de l'Escala i el de Pedralbes.