El Club Natació Banyoles (CNB) i les Joventuts Musicals de Banyoles (JMB) impulsen a partir del 17 de novembre la primera edició dels Concerts d'Aigua, un cicle de música clàssica que tindrà com a cap de cartell el compositor i pianista Paco Viciana. Viciana actuarà el 15 de desembre amb una obra composta en exclusiva per a l'ocasió titulada Llums dins l'aigua, que es combinarà amb poemes de Josep Navarro Santaeulàlia.

El Club Natació Banyoles s'ha proposat recuperar i reivindicar l'històric vessant cultural que va tenir en els anys 60 i 70 promovent els Concerts d'Aigua a la sala de socis del club. Concretament, organitzarà un cicle estable de concerts de música clàssica al llarg de la temporada 2019-2020 gratuïts i oberts a tothom que tindran lloc els diumenges a les 12 del migdia. La primera audició, a càrrec del guitarrista Javier Lucío, tindrà lloc diumenge.

La programació musical ha estat dissenyada per Joventuts Musicals de Banyoles (JMB). La programació inclou, a més de Lucío i Viciana, el pianista Bernat Català (16 de febrer); el Dúo Vallés-Vera, de saxo i piano (8 de març); l'acordionsita Olga Morral (26 d'abril) i Dúo Melómano de soprano i guitarra el 17 de maig.