16 de novembre de 2019
16.11.2019
Diari de Girona

Tres dies per a la música de tradició oral

16.11.2019 | 01:28
Tres dies per a la música de tradició oral

El festival Càntut va arrencar ahir amb la inauguració d'una exposició dedicada al folklorista Joan Amades i l'actuació de Pirates de la Sal i Randellaires en un cap de setmana dedicat a les cançons de tradició oral. Entre d'altres activitats, per a avui hi ha previst el Vermut Cantat, en aquesta ocasió amb Carles Belda & Càntut, els alumnes de la quarta producció pròpia del projecte de cançons de tradició oral, i una de les propostes més originals d'aquesta edició, Lo Barber, que trasllada la seva barberia de l'Alguer a Cassà per una tarda.

També hi ha programades diverses presentacions literàries i les actuacions de l'Escola Folk del Pirineu, en format itinerant, i d'Arnau Obiols, que presentarà en primícia a Girona el seu projecte en solitari, Tost.

Una altra de les propostes que es podrà veure és l'espectacle A vore, un projecte de Sònia Gómez i Ramon Balagué que barreja dansa, música i folklore amb l'objectiu de plasmar l'imaginari popular i l'essència de la comunitat catalana partint de la tradició de les Terres de l'Ebre.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona