El cantautor David Mauricio va ser el protagonista del primer concert a cegues celebrat ahir al migdia a la presó del Museu d'Art de Girona. El cicle, organitzat per la revista i promotora musical La Tornada, consta d'un total de cinc actuacions sobre les quals el públic només sap la localització, el dia i l'hora, però desconeix l'artista que hi actuarà. La Casa Masó, la Volta de Sant Narcís, el refugi antiaeri dels Jardins de la Infància i la capella de Sant Jaume són la resta d'escenaris d'aquest cicle. Els quatres concerts que resten tindran lloc els dies 30 de novembre i el 7, 24 i 21 de desembre.

Els impulsors d'aquest peculiar cicle de concerts íntims ja van organitzar els anys 2016 i 2017 el cicle Concerts a Casa, amb una cinquantena d'actuacions en cases particulars de tot Catalunya.

En el primer concerts del cicle, David Mauricio va presentar en format acústic i molt íntim els temes que conformen Ocells perduts. El primer àlbum del músic gironí consta d'un total de dotze cançons construïdes sobre imatges i emocions.