L'Any Brossa conclou la celebració del centenari del poeta Joan Brossa amb una triple proposta artística híbrida, que són alhora exposicions, instal·lacions i accions de la nova creativitat a la seva seu del carrer la Seca de Barcelona. Una de les branques d'aquest triple projecte és un repàs a les quinze edicions de la trobada internacional de Poesia d'Acció i Performance la Muga Caula de les Escaules, per on han passat més de 200 artistes nacionals i internacionals».

El comiat aquest any del festival alt-empordanès és, segons el seu director, Joan Casellas, «una porta que es tanca però una altra que s'obre», tot anunciant que està previst que a la mateixa població s'obri un centre consagrat a Marcel Duchamp, habitual al lloc, que s'instal·larà en els pròxims anys a l'edifici de l'antiga central elèctrica.

Segons va anunciar ahir, l'Espai Joan Brossa de Barcelona acollirà aquest mes de desembre una petita versió de l'esdeveniment a mode de comiat amb catorze artistes, poetes i performers participants.