El Teatre de Blanes va acollir l'últim cap de setmana de novembre el tradicional concert de Santa Cecília, patrona dels músics, interpretat per la Banda i la Cobla del Col·legi Santa Maria de Blanes. Aquest esdeveniment, que ja forma part de l'agenda permanent de finals del mes de novembre o principis de desembre pels blanencs, va omplir dissabte el recinte de gom a gom.

Els músics de vent i percussió, dirigits per Jordi Sacristan com sol ser l'habitual, van oferir un repertori ben divers i complert al llarg de la vetllada. Així, algunes de les peces dels diferents estils musicals van comptar amb instrumentistes i cantants solistes que, tal com asseguren els organitzadors, «van contribuir a fer-les encara més lluïdes». Un exemple va ser el cas ser de Csárdas, de l'italià Vittorio Monti, on van tocar Pablo Guisado i Xavier Rodríguez com a fiscorns solistes.

Per la seva banda, Júlia Sabrià va ser la veu solista de la popular cançó Somewhere over de Rainbow, Marc Anglarill ho va fer a la peça Sway de Pablo Beltrán, que juntament amb Laura Leon van interpretar The Lady is a Tramp del musical nord-americà dels anys 30 Babes in Arms.