Txarango ha venut més de la meitat de les entrades dels concerts de la seva darrera gira en només 24 hores, després d'anunciar que abandonarà els escenaris el 2021, segons ha informat la banda a les xarxes socials. El grup de Sant Joan de les Abadesses ja ha venut 40.000 entrades de la seva gira de comiat, i ha esgotat ja les localitats per a una de les dues actuacions previstes per Girona, el febrer del 2021.

Després d'anunciar que se separa, el grup gironí ha penjat els primers cartells d'entrades exhaurides per a les actuacions de Vic, Mataró, Terrassa, València i la de Girona del 27 de febrer del 2021. A més, també s'han esgotat més de la meitat de les localitats del festival Clownia, que organitza la formació a Sant Joan de les Abadesses.

Txarango va informar dilluns de la seva intenció de publicar un disc la primavera que ve i iniciar el 12 de juny de 2020 a Vic una gira de comiat que s'allargarà fins al mes de febrer del 2021 i que, entre d'altres llocs, passarà per Olot, Sant Feliu de Guíxols o Puigcerdà.