16 de gener de 2020
16.01.2020

FITAG obre el període d'inscripcions per als grups de teatre amateur

La vintena edició del festival internacional de teatre amateur se celebrarà entre el 25 i el 29 d'agost a Girona

16.01.2020 | 00:30

El Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona (FITAG) ha obert el període d'inscripcions per a les companyies d'arreu del món que estiguin interessades a participar en la vintena edició, que tindrà lloc del 25 al 29 d'agost a Girona. Un any més, el festival s'estendrà arreu de les comarques gironines per mitjà de la xarxa FITAG Municipis, segons va informar ahir l'organització. Durant els cinc dies de durada de FITAG, diversos espais de la ciutat de Girona serviran d'escenari de les diferents representacions.

Fins al 31 de març, les companyies no professionals interessades en el festival poden consultar les bases i tramitar la sol·licitud per mitjà del web del festival ( www.fitag.cat). Es valoraran les obres que puguin ser compreses pel públic general, al marge de la llengua d'interpretació. A partir del 4 de maig, la comissió es comunicarà amb els grups seleccionats.

L'organització també fa una crida als ajuntaments interessats a participar a FITAG Municipis i, per tant, a exhibir les representacions de FITAG 2020. Ho poden sol·licitar enviant un correu a l'adreça direccio@fitag.cat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona