C. Tangana, Doctor Prats i Carlos Sadness actuaran al White Summer Costa Brava aquest estiu. El festival de Pals, que celebrarà la seva novena edició a l'agost, vol reforçar l'apartat musical amb el White Summer Sounds, que proposarà set concerts aquesta temporada, i que complementarà el White Summer Experience, que és la cita tal i com es coneixia fins ara. L'any passat, va registrar uns 150.000 visitants, segons l'organització.

Així, el White Summer Experience promet per aquest estiu 23 jornades ininterrompudes d'activitats culturals; una oferta gastronòmica diversa i actes per a tot tipus de públic. La novetat de l'edició 2020 serà el White Summer Sounds, una «reinvenció de l'oferta musical del festival», segons l'organització. Serà una «subzona» dins l'Experience, que tindrà més extensió que els anys anteriors, i l'accés comportarà una entrada a part de la del festival, amb un preu subjecte a l'artista que hi actui.

Dels set concerts previstos, el festival ja ha avançat els quatre primers noms: C. Tangana (1 d'agost), que presentarà nou disc; Doctor Prats (7 d'agost), Carlos Sadness (8 d'agost) i Álvaro Lafuente, conegut com a Guitarricadelafuente (13 d'agost).

Les entrades pel White Summer Experience costaran vuit euros i donaran accés a tot el recinte excepte als concerts del White Summer Sounds. La venda d'entrades dels concerts per al públic general s'obre dilluns, amb un cost a partir de 15 euros.