El Teatre L'Ateneu de Celrà acollirà durant el primer semestre de l'any espectacles com Calma, de Guillem Albà; Dolors, la sèrie teatral de Meritxell Yanes o Acorar, de Toni Gomila. Aquesta temporada compta amb onze propostes de teatre, música, dansa i espectacles per al públic familiar, com El Sr. Petit, que inaugura la temporada aquest diumenge.

El 8 de febrer passarà per Celrà Guillem Albà amb el seu darrer espectacle, Calma; mentre que els serièfils podran veure una marató amb els sis capítols de Dolors, la primera sèrie creada a Catalunya per ser consumida al teatre. El monòleg Acorar, un dels espectacles més aplaudits dels darrers anys, serà a Celrà el 22 de febrer.

El 8 de març s'ha programat Las ávidas raíces; el 14 serà el torn d'Apnea, de la jove companyia gironina Logout Teatre i el 21, el thriller musical La lleugeresa i altres cançons. Durant el mes de març, es podran veure dos espectacles adreçats a públic familiar i que han estat premiats a La Mostra d'Igualada i al FETEN de Gijón, respectivament: Baobab i El viatge d'Ulisses.

En el marc del Dia Internacional de la Dansa, el públic celranenc podrà veure la nova proposta escènica de Toni Jodar: Una conferència ballada, on parla de la història recent i de les tendències actuals del llenguatge de la dansa i el moviment.

I per acabar, durant quatre dies, el mes de maig, tindrà lloc la preestrena de Nit i Somni, la nova producció de Meri Yanes & David Planas, a Can Pagans, l'espai on els darrers anys han estat exhibint Ventura.