El Teatre de Roses arrenca avui amb Ens ha caigut la sogra una temporada en què acollirà gairebé una vintena de propostes de teatre, música, dansa i poesia. Entre els muntatges més destacats hi ha Això ja ho he viscut, Una història real o Fairfly.

El dissabte 1 de febrer arribarà a Roses Qui ets?, una obra de Màrius Serra inspirada en la història del seu fill Llullu, que va nèixer amb paràlisi cerebral. Això ja ho he viscut, un muntage dirigit per Sergi Belbel i amb Lluís Soler, Sílvia Bel o Carles Martínez al repartiment, serà al teatre rosinc el 29 de febrer; mentre que la hilarant Fairfly, de La Calòrica, està prevista per al 25 d'abril.

Todo dice que sí, un espectacle amb poesia i música amb l'actor Alberto San Juan i el guitarrista Fernando Egozcue (28 de març), o Una història real, escrita i dirgida per Pau Miró i amb Julio Manrique al capdavant del repartiment (17 de maig) són altres cites destacades a Roses.

Pel que fa al públic familiar, hi trobarà espectacles com El senyor petit (1 de març) o Baobab (5 d'abril).

En l'apartat musical, hi ha programats un concert a càrrec de Luis Paniagua o Balada del sabater d'Ordis, un espectacle musical centrat en l'obra de Fages de Climent.