Fangoria se suma al cartell del festival Strenes, que aquest any estrenarà també la Xefla de l'Strenes, una nova proposta a la sala La Mirona de Salt amb Oques Grasses, Gertrudis i Koers.

El festival gironí, que divendres vinent presentarà el cartell complet, és l'escenari escollit per Fangoria per estrenar les cançons del seu nou àlbum, Extrapolaciones y dos respuestas el segon disc de versions amb què el duet madrileny celebra els seus trenta anys en el món de la música. El concert està previst per al dijous 30 d'abril a la sala La Mirona i les entrades es posen a la venda avui a les 10 del matí.

La Mirona també acollirà la Xefla de l'Strenes, una vetllada que unirà tres bandes amb una música especialment festiva: Oques Grasses, que estrenaran el seu nou directe de Fans del sol, que hauran presentat a l'Índia; Gertrudis, amb el seu darrer disc, No em dona la gana; i Koers, que hi portaran el seu segon disc. En aquest cas, la cita és el dissabte 18 d'abril i les entrades es comencen a vendre dilluns vinent, 3 de febrer, a les 8 del vespre.