La Mostra de Cinema Africà de Girona arrenca avui la seva quinzena edició, que inclourà tres ficcions i un documental per oferir un tast d'una cinematografia diversa i rica, però encara molt desconeguda. La primera sessió del cicle que organitzen l'Aliança Francesa de Girona i el Museu del Cinema serà aquest vespre a partir de les set amb la projecció del film malià Wulu de Daouda Coulibaly. Realitzat el 2016, aquest thriller retrata la complexa realitat del narcotràfic al Sahel.

El documental Amal de l'egipci Mohamed Siam, que es podrà veure el14 de febrer, se centra en l'Amal, una noia consentida que s'està buscant a si mateixa en l'Egipte postrevolucionari.

El divendres 21 de febrer serà el torn de la pel·lícula congolesa Félicité d'Alain Gomi, protagonitzada per una dona independent i orgullosa que fa de cantant a Kinshasa i que haurà de fer mans i mànigues per ajudar el seu fill quan és hospitalitzat per un greu accident.

La darrera sessió serà el 29 de febrer i la protagonitzarà el film Keteke de Peter Sedufia, que trasllada el públic a la Ghana dels anys vuitanta.

Tots els films es projectaran en versió original subtitulada al castellà. Les sessions són al Museu del Cinema, són gratuïtes i amb l'aforament limitat.