El Terrat, la productora d'Andreu Buenafuente, ha cancel·lat el Singlot Festival de Sant Feliu de Guíxols després de cinc anys al capdavant de la iniciativa, que se celebrava a l'estiu coincidint amb el festival de la Porta Ferrada. La productora ha anunciat en un comunicat que el Singlot ha demostrat edició rere edició «la seva ambició com a cita ineludible per a creadors i professionals de l'humor i la comèdia. És per això que aquest any, en no assolir-se les condicions òptimes per al projecte, la direcció del festival ha decidit no seguir endavant amb la sisena edició», han apuntat.

El Terrat explica que això no significa un punt final al certamen que dirigeix el mateix Buenafuente, ja que no descarten celebrar més endavant la sisena edició.

Des de la productora afirmen que per a la direcció del Singlot i per El Terrat «ha estat una decisió molt complicada de prendre, ja que s'havia aconseguit realitzar una trobada única a Espanya reunint professionals d'arreu de l'Estat per presentar els seus projectes de comèdia a les jornades professionals i alhora havia permès programar comèdia de primer nivell als escenaris de Sant Feliu».