El ballarí i coreògraf Tracy Inman, codirector de The Ailey School de Nova York, serà aquest cap de setmana a Girona per impartir un curs de pedagogia de dansa contemporània dirigida a docents, així com dues classes magistrals a l'escola Girona en Dansa. L'escola Girona en Dansa, l'Ateneo della Danza de Sienna i The Ailey School han unit esforços per aquesta formació de dansa contemporània per a docents.

Els dies 15 i 16 de febrer l'impartirà Inman, codirector de l'escola oficial de la companyia nova-yorquesa Alvin Ailey American Dance Theatre, en el que serà la seva primera estada a l'Estat. A més, també realitzarà dues master class a Girona En Dansa, dirigides a estudiants de dansa que vulguin aproximar-se al treball de dansa moderna de l'escola i la companyia americana.

La propera sessió, el 14 i 15 de març, anirà a càrrec de Camille Granet, assistent de coregografia del Balleto di Siena, companyia de la qual va ser ballarina solista.

Finalment, el 25 i 26 d'abril serà el torn de Marco Batti, fundador i director artístic de l'Ateneo della Danza de Siena i creador del Balleto di Siena. Aquesta companyia va realitzar durant quatre anys un projecte artístic i pedagògic al Teatre Municipal de Girona, on compartia escenari amb desenes d'estudiants.

Girona serà la primera ciutat d'una gira d'audicions que faran conjuntament Inman i Batty a l'Estat per seleccionar estudiants destacats i donar-los accés a una de les dues escoles professionals. Aquestes audicions també es faran a Barcelona, València i Madrid.