El Festival Ítaca es posa en marxa amb els concerts d'Ebri Knight i Mafalda, i la festa de carnaval a la Sala La Mirona.

Per primer cop, el festival i la Sala la Mirona, programen conjuntament una nit de carnestoltes que vol convertir-se en una proposta cultural de referència durant aquesta popular celebració.

La nit musical i festiva tindrà lloc aquest dissabte 15 de febrer a la sala La Mirona de Salt i inclourà els concerts de Mafalda i d'Ebri Knight i es clourà amb la tradicional festa de carnaval de la sala de concerts amb les propostes musicals de DJ Hochi i DJ Sendo. Seran més de set hores de festa, des de les deu de la nit i fins a les cinc de la matinada. El preu de l'entrada anticipada és només de 12€ (més despeses de gestió), i de 15€ a taquilla. Aquest preu inclou l'assistència als dos concerts i dóna dret a accedir a la festa posterior en el mateix recinte.

El festival ja ha avançat bona part de la programació del 2020. Després de la festa de carnaval, el festival celebrarà l'Ítaca l'Escala amb una nit de concerts l'11 d'abril amb Manel, Ciudad Jara i Lildami, i una tarda familiar el 12 d'abril amb l'actuació d'El Pot Petit.

També s'ha anunciat bona part de la programació de l'Ítaca Sant Joan que tindrà lloc els dies 19, 20 i 23 de juny i que comptarà amb les actuacions de Caravan Palace, Els Amics de les Arts, Lágrimas de Sangre, Itaca Band, No Logo, Tremenda Jauría, La Sra. Tomasa, Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic, Balkan Paradise Orchestra, The Tyets i Despit.

Finalment, el festival també ha anunciat el concert de Macedònia, el 9 de maig, a l'Espai Ter de Torroella de Montgrí.