15 de febrer de 2020
15.02.2020
Diari de Girona

Les imatges de la resposta a la sentència marquen els Rahola

15.02.2020 | 01:29
Les imatges de la resposta a la sentència marquen els Rahola

Les imatges de la resposta a la sentència del Tribunal Suprem són les protagonistes dels tres finalistes a la millor fotografia de premsa dels premis Carles Rahola de Comunicació Local, que s'entregaran dijous vinent a l'Auditori de Girona. David Borrat, per la fotografia Tsunami –difosa per l'agència Efe–; Carles Palacio, per la sèrie La resposta i Glòria Sánchez per la imatge Spain, sit and talk són els tres candidats de la categoria.

Pel que fa al millor treball informatiu o divulgatiu en premsa, el jurat ha escollit com a finalistes dos reportatges de La RepúblicaLa lluna, un negoci astronòmic d'Irene Casellas i Tragèdia en la boira, de Miquel Riera– i A Catalunya tenim una de les millors caques del món occidental, de David de Montserrat publicat a La Mira.

Opten al Premi Miquel Diumé de Ràdio l'equip del programa Cas tancat de Ràdio Olot; el del Supermatí de Ràdio Capital de l'Empordà i el de la delegació a Girona de Catalunya Ràdio per l' Especial eleccions municipals.

En l'apartat de televisió els tres projectes candidats són el programa AtrapaMozzzques de Televisió de Girona i dos reportatges de TV3, Matar el monstre i El Monstre de Banyoles.

Cassà Digital i el podcast diari per Whatsapp del digital laselva360 són els aspirants al guardó de millor informació digital; la categoria de millor projecte de comunicació periodística ha quedat deserta i el de millor iniciativa institucional ha recaigut en la Memòria Institucional de l'any 2018 de l'Institut d'Assistència Sanitària (IAS), que era l'únic treball presentat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona