Bullit, The Handclappers, Llacuna i Man Man Man actuaran en la quarta edició del Ferrish Fest, el festival ideat com a tribut al músic saltenc Ferran Bonet, baixista de Bullitt i Without. La cita, que se celebrarà a la sala La Mirona de Salt dissabte 22, també comptarà amb Malämmar, La Petite Mort i Tom Hagan.

El Ferrish Fest va nèixer el 2017 per homenatjar Bonet, mort el 2015, i fa dos anys va fer el ple dues vegades a la Mirona. Aquest festival sense ànim de lucre que impulsen la seva família i amics torna ara amb Bullit com a caps de cartell, que retornen als escenaris després d'un petit parèntesi. Els acompanyaran Tom Hagan i The Handclappers, dues bandes amb membres de l'altre gran grup d'en Ferran, Without. També hi actuaran Man Man Man i La Petite Mort, dos grups alemanys cortesia el segell Saltamarges. Finalment, Llacuna i Malämmar acabaran d'arrodonir la jornada.

A part de les actuacions musicals, també hi haurà un estànd de la plataforma Hardcore Hits Cancer, que s'encarrega d'ajudar anímicament i econòmicament a malalts de càncer organitzant festes, concerts i venent merxandatge.

Dins la Mirona també s'hi instal·larà un skatepark i aquell qui ho vulgui podrà patinar juntament amb uns quants skaters convidats. Es farà una skatejam i hi haurà premis al best trick.

Les entrades anticipades costen 12 euros i 15 a la taquilla.