El músic Ferran Palau, la companyia Baró d'Evel, la comunicadora Bibiana Ballbè i la directora Alba Sotorra passaran pel cicle Trobades amb... del CaixaForum Girona, que arrenca demà amb el col·lectiu artístic Reskate. Aquest cicle proposa cites amb creadors de disciplines com les arts visuals, la música, el disseny o la tecnologia perquè el públic descobreixi la seva feina en un entorn informal.

Els encarregats d'encetar el cicle demà a les set són Reskate, els artistes visuals María López i Javier de Riba, que, des del seu taller a Barcelona, han dut exposicions, instal·lacions i murals a llocs com els Estats Units, la Xina o Àustria. El 19 de març serà el torn de la directora i productora de cinema documental Alba Sotorra, guanyadora del premi Gaudí al millor documental l'any 2015 per Game Over.

Un dels músics catalans de més prestigi, Ferran Palau, serà el protagonista el 16 d'abril, i de la següent, el 21 de maig, Blaï Mateu Trias i Camille Decourtye, els responsables de la companyia circense francocatalana Baró d'Evel, autors d'espectacles com Là, Falaise o Bèsties.

Tanca el cicle d'enguany la presentadora Bibiana Ballbè, que explicarà els detalls de la seva feina al capdavant de TheCreativeNet, una plataforma digital que connecta creatius d'arreu del món.