24 de febrer de 2020
24.02.2020

Una nit amb Ferran Adrià, Bertín Osborne i Marta Sánchez

23.02.2020 | 23:32
Els cinc actors del «Polònia», dissabte, rient a l'escenari de l'hotel AC Palau de Bellavista.

Festival Festimams. La nit del Polònia va servir per riure sense aturador amb un ventall extens d'imitacions de personatges del programa televisiu que van fer cinc dels seus actors: Agnès Busquets, Cesc Casanova, Pep Plaza, Judit Martín i Xavier Serrador.

Una trentena de personatges van treure el cap el dissabte a la nit en la quarta jornada del Festimams, el festival d'humor i gastronomia. Des d'un trio de cuiners com Ferran Adrià, Carlos Arguiñano i Carme Ruscalleda discutint sobre l'enciam, músics com Joaquín Sabina, Serrat o Marta Sánchez, que es va fer un fart de cantar, o expolítics com Joan Clos, Josep Antoni Duran i Lleida o Joaquim Nadal amb el seu «lògicament, en el ben entès que, pam!».

Uns tres-cents comensals no van parar de riure durant tot el sopar-col·loqui metre degustaven productes de la terra del segell Girona Excel·lent i de la DO Empordà.

La vetllada va servir perquè els actors Agnès Busquets, Cesc Casanova, Pep Plaza, Judit Martín i Xavier Serrador, responguessin les preguntes dels assistents. Van sortir les tradicionals preguntes vinculades al sexe com si hi ha «marro» als camerinos, que va portar els convidats a dir que «un ja no sap qui és fill de qui» en broma. També sobre el guió del programa. Van explicar que quasi sempre reben el guió dimarts a la tarda i que graven el dimecres i el dijous. I que no poden canviar ni una coma, perquè «el guió és Déu», a excepció de personatges com Bertín Osborne o Jessica Fletcher, que tenen via lliure per fer improvisacions.

Nostàlgicament, els actors van trobar a faltar el personatge d'Alicia Sánchez-Camacho («Què deu fer?») i van confessar que fer d'Ada Colau els avorreix. Van fer mofa del rei emèrit amb sorolls d'elefant i de Felip i Letizia. Van aparèixer Pedro Sánchez, Mariano Rajoy, Cristóbal Montoro, Soraya Sáez de Santamaría, Jordi Pujol, Guti, Pep Guardiola; Matías Prats, Pere Gimferrer, Pilar Rahola, Joan Pera, Susanna Griso, Eulàlia Reguant, Boris Izaguirre, Pedro Almodóvar i Jordi Basté, entre d'altres.

Tot plegat, un festival d'imitacions amb somriures a dojo i un final cantant amb una guitarra a l'escenari.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona