El pop de Maldita Nerea i el rap de Don Patricio passaran els propers 26 i 27 de juny pel festival de nova creació Idilic, una cita que se suma a la relació de les d'aquest tipus que tenen lloc cada estiu a la Costa Brava, en aquest cas al municipi de Pals.

L'organització ja havia posat les entrades a la venda sense que es coneguessin els noms que conformen el cartell, però aquest dilluns ha avançat el gruix de la programació a l'espera d'anunciar els primers espases.

Maldita Nerea presentarà el seu nou disc, "Un planeta llamado nosotros", i destaca a la secció pop del festival al costat de la banda Sinsinati.

El rap recaurà en Don Patricio, conegut pel tema "Contando Lunares", tot i que la música urbana inclourà també Dellafuente, que fusiona flamenc amb ritmes llatins, i al d'Almeria RVFV.

Des de Veneçuela arribarà el reguetón de Danny Ocean i la part de creació femenina la encarnen Sofia Ellar, Georgina, Suu i Belén Aguilera.

El cartell de l'Idilic el conformen una trentena d'artistes de la qual formen part també Juanpa Claret, Barce DJ, Mon Dj, AWWZ, Marcelo Pantani, Viral, Nordin Azza, Zapa's Bro, Rockstacular, Gerard Roig, Kärdo, Krasi Zent, White Soxxs, Downearth, John Heaven i edgar Kerri.