19 de març de 2020
19.03.2020
Diari de Girona

25 artistes de teatre musical s'apunten a un festival a través d'Instagram

«A little Sunday music» s'emetrà diumenge 22 de març oferint alguns clàssics del gènere

19.03.2020 | 18:16
Imatge de l'obra teatral «That's a Musical»

El sector de les arts escèniques se segueix mobilitzant per no perdre el contacte amb el públic malgrat l'estat d'emergència. Ara és el món del teatre musical el que, a través dels portals de comunicació i prescripció escènica TeatreBarcelona i TeatroMadrid, proposa el Little Sunday music, un festival amb almenys 25 artistes de les dues ciutats que s'emetrà a través dels comptes d'Instagram dels dos webs.

La cita en «streaming» serà el proper diumenge 22 de març, amb l'objectiu d'apropar algunes de les grans peces del gènere a la població confinada. De moment, s'hi han apuntat artistes com Oriol Burés, Mariona Castillo, Jordi Coll, Clàudia Bravo, Laura González, Júlia Molins, Marc Flynn o Jan Forrellat.

La iniciativa es podrà veure simultàniament als comptes d'Instagram de tots dos portals diumenge vinent, coincidint amb el 90è aniversari del compositor i lletrista Stephen Sondheim, autor del musical A little night music del qual el festival manlleva el nom.


Els horaris d'emissió, així com la incorporació de més artistes, es donaran a conèixer properament al perfils de Twitter d'aquets dos prescriptors teatrals de Barcelona i Madrid.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
 

L'últim El més llegit