El sector de les arts escèniques se segueix mobilitzant per no perdre el contacte amb el públic malgrat l'estat d'emergència. Ara és el món del teatre musical el que, a través dels portals de comunicació i prescripció escènica TeatreBarcelona i TeatroMadrid, proposa el Little Sunday music dels dos webs.

La cita en «streaming» serà el proper diumenge 22 de març, amb l'objectiu d'apropar algunes de les grans peces del gènere a la població confinada. De moment, s'hi han apuntat artistes com Oriol Burés, Mariona Castillo, Jordi Coll, Clàudia Bravo, Laura González, Júlia Molins, Marc Flynn o Jan Forrellat.

La iniciativa es podrà veure simultàniament als comptes d'Instagram de tots dos portals diumenge vinent, coincidint amb el 90è aniversari del compositor i lletrista Stephen Sondheim, autor del musical A little night music del qual el festival manlleva el nom.

Els horaris d'emissió, així com la incorporació de més artistes, es donaran a conèixer properament al perfils de Twitter d'aquets dos prescriptors teatrals de Barcelona i Madrid.