19 de març de 2020
19.03.2020

Els Amics de les Arts creen una sèrie interactiva per a Youtube durant el confinament

Aniran penjant entregues a Youtube i seran els seus seguidors els qui decidiran sobre què parlen

19.03.2020 | 13:08
Els Amics de les Arts creen una sèrie interactiva per a Youtube durant el confinament

Els Amics de les Arts han posat en marxa un diari de confinament en format audiovisual, Atrapats aquí, a través de Youtube. El grup gironí va estrenar dimecres al vespre la primera entrega d'una sèrie interactiva que aniran compartint amb els seus seguidors. La idea, expliquen els tres membres del grup, és que la gent demani sobre què volen que parlin: sobre les seves cançons, un tutorial sobre com tocar-les o com passar millor les hores aquests dies de confinament.

Els membres del grup, Joan Enric Barceló, Ferran Piqué i Daniel Alegret estan confinats a casa seva -dos a Girona i un a Barcelona-, però en contacte diari. La idea de fer aquesta sèrie ha sorgit de compartir les seves vivències aquests dies.

Des de Els Amics de les Arts, han informat que publicaran nous capítols "amb la periodicitat que els fills ho permetin".

Els Amics de les Arts tenien prevista la sortida del seu nou disc El senyal que esperaves, el 20 de març. La crisi del coronavirus no ha permès la publicació del seu nou treball. De moment, hi ha dos videoclips i cançons de dos avançaments de cançons del disc: El meu cos i El senyal que esperaves.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona