El Black Music Festival, una de les cites gironines afectades per la pandèmia del coronavirus, comença a recol·locar els concerts que va haver d'ajornar.

El concert del francès Ben L'Oncle Soul, previst pe 20 de març a l'Auditori de Girona, s'ha reprogramat per al 3 d'octubre. Les persones que ja tenien entrada la podran fer servir, però en cas de no poder-hi assistir es pot demanar la devolució a taquilles@auditorigirona.org abans del 24 d'abril.

D'altra banda, també s'ha reprogramat el concert de la Koko Jean & The Tonics amb Dani Nel·lo de l'Espai Ter de Torroella de Montgrí. Es farà el 21 de novembre. Les entrades actuals seran vàlides i els espectadors que les vulguin tornar, ho poden demanar a info@espaiter.cat abans del 20 d'abril.

Pel que fa al festival Strenes de Girona, que havia d'arrencar dissabte, l'alcaldessa Marta Madrenas va explicar ahir que com té una durada «relativament llarga», l'Ajuntament i l'organització anirà veient l'evolució de la situació per decidir què se suspèn i què es pot mantenir.