03 de abril de 2020
03.04.2020
Diari de Girona

El Cucut de Torroella no celebrarà el Berenar Literari previ a Sant Jordi aquest any

La desena edició de la trobada cultural s'havia de celebrar el 9 d'abril, i s'ha posposat al 2021

03.04.2020 | 16:39
El Cucut de Torroella no celebrarà el Berenar Literari previ a Sant Jordi aquest any

La llibreria El Cucut de Torroella de Montgrí ha decidit suspendre el seu tradicional Berenar Literari fins a l'any vinent. El berenar, una de les cites culturals més destacades a l'Empordà prèvies a Sant Jordi, havia de celebrar la seva desena edició el dijous 9 d'abril, una cita que finalment es traslladarà al 2021.

El Berenar Literari és un espai de trobada, distés i amable, entre autors, traductors, il·lustradors, editors, lectors, que busca la complicitat i el contacte directe entre els que escriuen i els que llegeixen. La voluntat de la Llibreria El Cucut és reivindicar les llibreries com espai natural de trobada entre els autors i els seus lectors i fomentar la lectura.

"Enguany la llibreria El Cucut estava preparant amb especial il·lusió aquesta desena edició, però com que l'esdeveniment va molt unit al dia escollit, Dijous Sant, s'ha descartat buscar una altra data dins de l'any 2020. Per tant el desè Berenar Literari se celebrarà (si res ho impedeix) l'any 2021", assegura l'establiment.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona