La llibreria El Cucut de Torroella de Montgrí ha decidit suspendre el seu tradicional Berenar Literari fins a l'any vinent. El berenar, una de les cites culturals més destacades a l'Empordà prèvies a Sant Jordi, havia de celebrar la seva desena edició el dijous 9 d'abril, una cita que finalment es traslladarà al 2021.

El Berenar Literari és un espai de trobada, distés i amable, entre autors, traductors, il·lustradors, editors, lectors, que busca la complicitat i el contacte directe entre els que escriuen i els que llegeixen. La voluntat de la Llibreria El Cucut és reivindicar les llibreries com espai natural de trobada entre els autors i els seus lectors i fomentar la lectura.

"Enguany la llibreria El Cucut estava preparant amb especial il·lusió aquesta desena edició, però com que l'esdeveniment va molt unit al dia escollit, Dijous Sant, s'ha descartat buscar una altra data dins de l'any 2020. Per tant el desè Berenar Literari se celebrarà (si res ho impedeix) l'any 2021", assegura l'establiment.