La campanya Llibreries Obertes ha venut en uns deu dies uns 3.800 exemplars i ha assolit les 300 llibreries adherides. Boulder d'Eva Baltasar ha estat el llibre més venut entre el 23 i al 30 de marçBoulder a la plataforma, que proposa als lectors comprar llibres ara tot i no poder-los tenir físicament fins que reobrin les llibreries, amb l'objectiu de donar liquiditat als establiments de proximitat.

Pel que fa els més venuts, el llibre de Baltasar va seguit per Canto jo i la muntanya balla d'Irene SolàCanto jo i la muntanya balla; Dones valentes de Txell Feixas; Guillem de Núria Cadenes; Que no t'expliquin contes de Natza Farré i Gala Pont; Ca la Wenling de Gemma Ruiz; Trencar el silenci de Mireia Boya; Una boda a Lió d'Stefan Zweig; Gent normal de Sally Rooney i És que abans no érem així d'Empar Moliner.

El lector entra al catàleg, escull quina novetat vol entre més de 6.000 títols del 2019 i 2020 que hi ha, i tria en quina llibreria vol comprar i recollir d'aquí unes setmanes el llibre. Els organitzadors han explicat que el 100% del que genera la venda de llibres serà per al llibreter: en rebre cada comanda, tindrà el 50% de l'import i quan pugui tornar a obrir, el 50% restant.

Entre els nous establiments gironins que s'hi han sumat n'hi ha de Blanes (Ça Trencada, Laia), Caldes de Malavella (Solés), Girona (Calmot, Sweet Books), l'Estartit (Elias), Camprodon (Anglada), la Bisbal (la Singlatana, Espiral), Figueres (Edison, La Bookman), Llagostera (Sureda), l'estanc de Fornells de la Selva, Lloret de Mar (Gallissà), Olot (Drac), Vilamalla (Text), Palafrugell (Vitel·la Espai Fòrum), Sant Feliu de Guíxols (la Guineu, la Lectonauta, Nobel), Pals (la Caseta) i Puigcerdà (Viladesau).