Mazoni, Sanjosex i Miquel Abras han versionat diverses cançons per amenitzar el confinament a la gent gran que s'està a la residència geriàtrica Zoilo Feliu de la Bisbal d'Empordà. La iniciativa, batejada com a Cançons per a la gent gran, és una iniciativa dels músics bisbalencs, el centre i l'ajuntament, que fan una crida a què més músics professionals i aficionats s'hi sumin versionant temes que puguin ser reconeixibles pels ancians, que aquests dies no poden rebre visites per les restriccions per la Covid-19.

De moment, Sanjosex ha versionat la cançó Pel teu amor de Josep Ribas i Gabriel; Miquel Abras, País petit de Lluís Llach; i Mazoni ha adaptat el bolero Dos gardenias de la cubana Isolina Carrillo.

Els interessats a sumar-se a la crida poden fer arribar els vídeos enregistrats amb un enllaç de youtube o enviar l'arxiu al correu comunicacio@labisbal.cat.

Tots els vídeos que rebi aquesta iniciativa es publicaran a la web de l'Ajuntament de la Bisbal, es compartiran a les xarxes socials del municipi i els residents del sociosanitari les podran veure projectades en una pantalla gran.