07 de abril de 2020
07.04.2020
Diari de Girona

L'Espai Ter de Torroella reprograma la meitat dels espectacles per a la tardor

El muntatge "Cinco horas con Mario" amb Lola Herrera s'ha cancel·lat definitivament

07.04.2020 | 14:00
L'Espai Ter de Torroella reprograma la meitat dels espectacles per a la tardor

L'Espai Ter de Torroella ha traslladat la meitat dels espectacles de primavera a la tardor pel coronavirus, i les entrades serviran igualment per a les noves dates. Entre els vuit espectacles reprogramats, hi ha el concert de Pau Vallvé (3 d'octubre); el de Macedònia del festival Ítaca (24 d'octubre); La dona del 600 (25 de setembre); Musinfant Riu, riu primavera riu (27 de desembre); el concert de Koko-Jean & The Tonics amb Dani Nel·lo del Black Music Festival (21 de novembre); l'òpera Madama Butterfly (5 de desembre); l'espectacle de circ familiar Express (7 de novembre) i l'obra Els Brugarol (11 d'octubre).

Entre els muntatges que no s'han pogut posposar hi ha Cinco horas con Mario amb Lola Herrera; els dos espectacles del Fimag, que s'ha suspès; el familiar Soy un niño i el concert d'estiu de l'Agrupació Coral Anselm Viola. En aquests casos, les entrades seran retornades automàticament, sense haver de fer cap tràmit.

Altres espectacles pendents de nova data per a l'any vinent són, per exemple, Luces de bohemia; Cobertura o Noucents. El pianista de l'oceà, entre d'altres.

Des de l'Espai Ter de Torroella de Montgrí informen de com ha afectat el coronavirus a la programació del primer semestre d'enguany. "La situació d'excepcionalitat ha impactat de ple en la programació" però gràcies al treball "organitzatiu intens" i a la "predisposició i generositat de companyies i artistes" s'han pogut reprogramar bona part d'elles..
 
D'altra banda, recorden quan es va decretar l'estat d'alarma ja s'havia venut un "percentatge elevadíssim d'entrades i esgotat l'abonament T5, la qual cosa constata l'interès de la proposta d'aquest semestre i la consolidació de l'Espai Ter com a referent de les arts escèniques a les comarques gironines". I subratllen la necessitat de seguir donant suport al sector de la cultura, que ja de per sí és "fràgil i vulnerable".
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona