08 de abril de 2020
08.04.2020
Diari de Girona

Gourmand World Cookbook Award per a Edicions Sidillà

Un llibre de Vicent Marqués editat per l'editorial bisbalenca ha quedat segon en la categoria d'Història de la cuina

08.04.2020 | 17:04
Un gragment de la portada.

La Història de la cuina catalana i occitana de Vicent Marqués, editada per l'empordanesa Edicions Sidillà, ha estat premiada als Gourmand World Cookbook Awards 2020. El llibre de l'editorial de la Bisbal d'Empordà ha aconseguit la segona posició en la categoria d'Història de la cuina, per darrere de 4000 años de cocina de Verónica Sánchez de Ospina, de l'Editorial Nomos.

El llibre de Marqués és una col·lecció de 10 volums, dels quals ja s'han publicat els dos primer, que aborda la relació entre les cuines catalana i occitana. L'autor ha dedicat més de quaranta anys a compendiar la història d'aquesta cuina i el resultat en són una desena de llibres que tracten sobre les sales, els aperitius, les olles, les llegums, el peix, les postres, el rebost, els embotits, les orxates i gelat, els vins, entre d'altres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona