18 de abril de 2020
18.04.2020
Diari de Girona

CaixaForum enceta el cicle «Trobades confinades» a través a les xarxes socials

Músics, il·lustradors, cineastes o dissenyadors compartiran les seves vivències i preocupacions durant la quarantena

17.04.2020 | 23:24
CaixaForum enceta el cicle «Trobades confinades» a través a les xarxes socials

CaixaForum ha obert una finestra a la casa de músics, il·lustradors, directors de cine i dissenyadors a través del cicle «Trobades confinades», en el qual participaran l'il·lustrador Paco Roca, la directora de cine Alba Sotorra i músics com Rodrigo Cuevas i Ferran Palau. També ho faran els estudis d'il·lustració i disseny Cabeza Patata i Lo Siento i els fotògrafs Anna Devís i Daniel Rueda.

Aquests creadors compartiran a les xarxes socials dels centres culturals de la Fundació "la Caixa" com estan vivint el confinament, així com les seves preocupacions i habilitats més desconegudes. La iniciativa de CaixaForum té com a finalitat «seguir difonent la cultura en temps de confinament» dintre de la línia especial de continguts llançada als canals de Facebook, Twitter i Instagram en el marc de la campanya #JoEmQuedoACasa, després del tancament de centres degut al coronavirus.

Dins aquesta iniciativa, segons ha informat CaixaForum, es difonen obres d'art que es troben confinades actualment en exposicions de la xarxa de centres, la inspiració de les quals anirà acompanyada d'una llista musical, diferents reflexions i càpsules de vídeo, entre d'altres continguts.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona