Les novel·les Boulder d'Eva Baltasar; Canto jo i la muntanya balla, d'Irene Solà; o La madre de Frankenstein d'Almudena Grandes, juntament amb els llibres Que no t'expliquin contes de Natza Farré i Gala Pont o Dones valentes de Txell Feixas són alguns dels títols més venuts aquests dies a plataformes en línia com Libelista, la plataforma de les llibreriess independents, o Llibreries Obertes.

Libelista ha batut rècords de vendes per la diada i ha triplicat la demanda l'últim mes. Durant l'abril, s'han fet 3.336 comandes i s'han comprat 7.332 llibres. La tendència d'augment de vendes ja va començar amb l'inici del confinament, quan va veure duplicades les seves vendes.

Per la seva banda, la plataforma Llibreries Obertes va superar ahir els 40.000 llibres venuts des de l'inici del confinament, un impacte econòmic de 800.000 euros per a les llibreries adherides. La iniciativa, que s'havia proposat vendre 30.000 llibres, ja aplega 458 llibreries d'arreu dels Països Catalans i compta amb 7.360 llibres al seu catàleg.