Vizio, Violblast, Elisma, Big Black Rhino, Deldrac, Imperial Jade, Rock per Xics, Erio, 11 Bis, Barrena i The Seven són les primeres bandes confirmades per la primera edicio de l'Alley Fest, el primer festival de rock en streaming de les comarques gironines, que es podrà gaudir entre els mesos de juny i juliol.

La iniciativa sorgeix des de l'estudi de gravació 41dB Studio de Cassà de la Selva, on es realitzaran els directes. El festival neix amb l'objectiu de «donar contiuïtat i sortida a tota l'escena musical» de les comarques gironines «amb la màxima qualitat d'àudio i vídeo que ofereix l'estudi, i de forma remunerada per a totes les parts implicades a través de la compra d'entrades per part del públic».

D'aquesta manera, els espectadors hauran de pagar una entrada virtual per poder visionar el concert al web https://alleyfest.solidtango.com El preu d'aquesta entrada oscil·larà entre els 3 i els 7 euros i anirà destinada als membres de la formació. Aixi mateix, i segons ha explicat l'organització, «el públic podrà gaudir de les transmissions en directe i durant els següents 30 dies, a través dels seus propis dispositius».

41dB Studio, que va iniciar la seva activitat el 2015, assegura que si el festival té èxit en els seus dos primer mesos la programació es podria ampliar a la tardor.