15 de maig de 2020
15.05.2020
Diari de Girona

Més de 1.400 visitants i 72 empreses participen en la primera Fira Virtual d'Ocupació organitzada per la UdG

S'han publicat 386 ofertes de feina en una iniciativa que "ha superat les expectatives" i que es repetirà a la tardor

15.05.2020 | 12:52
Més de 1.400 visitants i 72 empreses participen en la primera Fira Virtual d'Ocupació organitzada per la UdG

Més de 1.400 persones han participat a la primera Fira Virtual d'Ocupació que ha organitzat la Universitat de Girona (UdG). En concret, han estat 1.403 els interessats en accedir en un dels 386 llocs de treball que han ofert -a través dels estands virtuals- les 72 empreses que s'han apuntat a la iniciativa. Entre els dies 13 i 14 de maig en total s'han comptabilitzat 143.398 visites al web que des de la universitat s'ha creat especialment per aquest esdeveniment. Des del centre valoren de manera positiva la resposta tant de les empreses com dels qui busquen feina. La vicerectora d'Estudiants i Inserció Laboral, Laura Vall-llosera, diu que s'han "superat les expectatives" i ha anunciat que treballen en una nova edició a la tardor.

La fira ha comptat, a més, amb 29 activitats paral·leles en línia organitzades pel servei 'UdG Ocupació' que han tingut més de 1.300 visualitzacions. Les càpsules i ponències organitzades han tractat temes d'orientació, formació contínua, emprenedoria, autoocupació, habilitats i competències. Tot plegat, amb l'objectiu de donar valor afegit a la iniciativa i ser una eina útil també pels usuaris en la seva cerca de feina o de desenvolupament d'un projecte personal.

A més, s'ha habilitat un espai empresa específic per a totes les firmes participants per tal que poguessin explicar de forma directa als usuaris els seus valors, programes i perfils buscats.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona