Rosalía ha anunciat en les últimes hores a través de les seves xarxes socials que té una nova cançó entre mans. Es tracta de 'KLK', una col·laboració amb l'artista veneçolana Arca que veurà la llum el pròxim 26 de juny.

La catalana sempre ha mostrat admiració i un gran interès pel treball d'Arca. De fet, abans d'anunciar la sortida de 'KLK', compartia amb un 'Woow!' en el seu Instragram el tema 'Time' amb què aquesta obrirà el seu pròxim disc, 'kick', en què també estarà inclosa la col·laboració entre ambdues.

Per l'estil de l'última, que es mou més en el terreny de la música electrònica, és d'esperar que aquest treball conjunt no tingui res a veure amb les cançons interpretades fins ara per Rosalia.

D'origen veneçolà, encara que establerta a Espanya, Alejandra Ghersi, més coneguda pel seu nom artístic Arca, és una artista de talla internacional que no només treballa en els seus discos, sinó que ha produït també per altres figures com Bjork, Kanye West o FKA Twigs, entre d'altres.

En el seu últim àlbum, la data de llançament està prevista per al 17 de juliol, no només comptarà amb Rosalia, sinó també amb l'esmentada Bjork, Shygirls i Sophie.

Pel que fa a la intèrpret i autora de 'Malamente', no ha informat de si aquesta col·laboració o la que tregui pròximament amb Billie Eilish formaran part del seu nou disc o no.

Va ser el passat mes de març quan va publicar el seu últim tema fins a la data, 'Dolerme', així com un vídeo amb la data de l'3 de juliol, gravat en un estudi al costat del productor Mike Dean, conegut pel seu treball al costat de figures de l'hip hop com 2Pac, Kayne West o Travis Scott.

Van ser moltes les veus que van veure llavors molt propera la publicació d'un nou disc d'estudi de Rosalía després 'Los Angeles' (2017) i el revolucionari 'El mal voler' (2018), que la va situar al mapa global i li va proporcionar els latin Grammy a l'"àlbum de l'any" i al "millor àlbum vocal pop contemporani".