04 de juny de 2020
04.06.2020
Diari de Girona

El Truffaut reobre el 12 amb Koreeda i Hitchcock i el cinema Montgrí, demà

La sala gironina començarà amb el 30% de l'aforament, mascareta obligatòria i menys sessions per fer la neteja

04.06.2020 | 01:16
El Truffaut reobre el 12 amb Koreeda i Hitchcock i el cinema Montgrí, demà

El cinema Truffaut de Girona reobrirà les portes divendres 12 de juny, gairebé tres mesos després de tancar per la pandèmia. Mentre la majoria de sales de l'Estat seguiran tancades a l'espera d'estrenes, el cinema recuperarà l'activitat amb films de Hirokazu Koreeda i Alfred Hitchcock a la cartellera. Del director nipó projectarà La verdad, amb Catherine Deneuve i Juliette Binoche, mentre que fins el 18 de juny també es faran quatre projeccions especials d' Encadenados, a un preu de tres euros.

Mentre Girona continuï en fase 2, oferirà el 30% de les butaques disponibles i quan arribi la 3, la meitat. Caldrà accedir a la sala amb mascareta, hi haurà gel hidroalcohòlic a l'entrada i es reduiran les sessions –tres en comptes de les quatre habituals– per poder desinfectar i netejar el recinte.

D'altra banda, el Cinema Montgrí de Torroella reprendrà demà les projeccions amb el documental de Ron Howard Pavarotti, els passis del qual es van haver de suspendre al març. L'aforament màxim serà de 130 localitats (un terç del total), els seients estaran marcats i s'haurà de dur tapaboques.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona